Onze Partners

Dalarna Outdoor werkt samen met meerdere bedrijven en personen.

Hierdoor ontstaat er een leuke variatie in ons aanbod en vergoten wij onze mogelijkheden om ons aan te passen aan de wensen van onze klanten.

 

Onze belangrijkste partners zijn:

CanvasCamp is onze leverancier in 100% katoenen en professionele tenten.

Canvascamp is de marktleider in katoenen tenten en leveren hun tenten al jaren wereldwijd.

Dalarna Outdoor heeft voor CanvasCamp gekozen omdat zij niet alleen oog hebben voor kwaliteit maar ook voor comfort.

De tenten zijn uitgerust met onder andere insektenwerend gaas, zwaar en sterk inritsbaar grondzeil en vele ventilatie mogelijkheden. De tenten bieden een perfecte gelegenheid om optimaal van de natuur te kunnen genieten. CanvasCamp, onverwoestbare tenten!

Jack Wolfskin is onze hoofdleverancier van onze outdoorkleding en -materialen.

We zijn erg blij dat zo’n groot merk met ons wil samenwerken en het belangrijkste dat we een gemeenschappelijke visie delen!

 

Jack Wolfskin is thuis in outdoor. Weidsheid trekt hen aan en tijd geeft hen kracht. Ze zijn op zoek naar avonturen en niet naar maximalisatie op zichzelf.

Ze worden gedreven door de passie om uitstekende producten te ontwikkelen. Nieuwe ideeën stimuleren hen. Ze hebben zich verplicht tot functionaliteit. Hun producten moeten beschermen, warm en droog houden en bovendien comfortabel zijn, en dat allemaal betrouwbaar vele jaren lang. Geen detail is voor hen te klein om het niet te verbeteren.

Jack Wolfskin respecteert de diversiteit van de natuur en alle levende wezens die in de natuur leven. Onze aarde is de mooiste plek in het universum en we hebben alleen deze ene. Jack Wolfskin zet zich in om de aarde te beschermen, ze willen haar beleven en met iedereen delen.

Näsets Marcusgård

 

Marcus Eriksson richtte onze boerderij in 1910 op. Hij begon als kleine boer en kort daarna werd de boerderij de centrale ontmoetingsplaats in de buurt. Marcus was een energieke man die niet bang was om nieuwe wegen in te slaan.

2014: Mireille en Willem raken geïnspireerd door de natuur, de plaats en het verhaal van Marcus Eriksson. We weten het gelijk: dit gevoel willen we delen. We verhuren een aantal vakantiewoningen op onze boerderij. We mikken op mensen die van een beetje luxe houden, en krijgen gasten vanuit de hele wereld. Het is vaak net of we zelf op reis zijn. Bij ons @Näsets Marcusgård ervaar je het avontuur, de natuur en de rust van het Zweedse platteland. Wanneer je bij ons aankomt ligt er al een wandelboekje voor je klaar.

 

Näsets Marcusgård: Meer dan een overnachting, een belevenis op het platteland!

Ervaar de Zweedse wildernis op een hondenslee, getrokken door de planets meest

fantastische wezens - The Alaskan Husky, een erfenis van de oude kustlijn

Indianen / Inuits uit Alaska. Welkom bij ons voor een rondleiding van waar we wonen

in de wildernis, ver van verharde wegen en de geluiden van het moderne leven -

Het enige dat je hoort zijn de geluiden van de natuur en onze honden. Mijn vrouw en ik leven

hier met onze dochter en een stel honden die familie voor ons zijn. Waarom, omdat dit is de enige manier om honden voor ons te hebben - als geliefde leden van onze familie.

Snöå Resort AB

Het prachtige en rustige Snöå Resort is gelegen in het authentieke erfgoed van Dalarna.

Hier kun je genieten van het prachtige landschap, van lekker eten en goed verzorgde accommodatie.

Met meer dan 90 bedden, een feestzaal voor 90 personen, conferentiefaciliteiten voor maximaal 90 personen (theateropstelling) en het restaurant is het Snöå Resort uitstekend geschikt voor zowel grote als kleine groepen.

In de jaren 1800 stond het Snöå Resort  bekent als een smederij die zeisen en nagels maakte. Veel van de gebouwen uit die tijd zijn er nog steeds en worden vandaag de dag nog steeds gebruikt.

Het Snöå Resort is een speciale en unieke plek om te verblijven en biedt talloze mogelijkheden!

Verschillende programma’s van Dalarna Outdoor zijn gecombineerd met een verblijf in het Snöå Resort.

 

Bekijk hier hun website:

www.snoaresort.se

Zweeds Boshuisje

Zweeds Boshuisje is in bezit van twee prachtige locaties waarop verschillende boshuisjes en een boomhut staan. Verschillende programma’s van Dalarna Outdoor zijn gecombineerd met een verblijf in een van deze huisjes of in een huisje naar keuze.

Locatie Långtjärn: De Zweedse gaststuga, de Boomhut en de Jachtstuga

Locatie Snötjärn: De Snökoja

 

Dalarna Outdoor organiseerd activiteiten waar de gasten deel aan kunnen nemen.

Bekijk hier de huisjes:

www.zweedsboshuisje.nl

Hjärta Hem

Hjärta Hem biedt een zweedse vakantie stuga aan in het plaatsje Nybofjäll.

Dalarna Outdoor organiseerd activiteiten waar de gasten deel aan kunnen nemen.

Bekijk hier hun Facebookpagina:

Säljgården AB

Säljgården beschikt over een groot aantal hectare bos in de directe omgeving van Dalarna Outdoor.

Säljgården biedt ons de mogelijkheid om gebruik te mogen maken van zijn terrein voor het uitvoeren van de activiteiten van Dalarna Outdoor.

Bekijk hier hun Facebook pagina:

Het bedrijf Renbiten is een echt uniek Samisch familie bedrijf, in Zwedens meest zuidelijk gelegen Sami dorp.

Renbiten wordt gerund door Peter en Helena, zij zijn een van de vier gezinnen, die gezamenlijk onderdeel zijn van IdreSameby, één van de kleinste Sami dorpen en het zuidelijkste dorp dat je kan vinden.

De Sami hebben een boeiende geschiedenis en zeer oude traditionele tradities, kortom een super cultuur.

Hier zijn nog sporen te vinden van Samisch activiteit sinds mensenheugenis en vandaag de dag. Renbiten produceert en verkoopt zijn eigen rendiervlees en delen graag hun cultuur met ons.

"I Need Sweden" is een samenwerking tussen langdurig gevestigde toeristen-experts. Wij streven ernaar onze gasten te informeren, te verwennen en te verwennen naar beste vermogen van onze exquisites-locaties die onze respectieve diensten ontwikkelen. We bieden accommodaties, ervaringen, heel veel Zweedse ervaringen en aantrekkelijke reisarrangementen. Als verzekerde leden van de respectievelijke Zweedse brancheorganisaties zijn wij een solide reisorganisatie met een gegarandeerde verplichting.

 

Als u een ontspannende vakantie in Zweden wilt hebben, zijn onze pakketten waar u naar op zoek bent. Laat ons u verleiden met onze selectie van rondleidingen en boek met de experts! U vindt zeker de meest geschikte pauze voor u.

Lövsjön Herrgård

 

Lövsjön ligt in de provincie Dalarna, één van de mooiste streken van Zweden.  Het heuvelachtige landschap, afgewisseld met meren en rivieren,  biedt in elk seizoen de perfecte omgeving voor een onvergetelijke vakantie. Rust en natuur staan hierin centraal. Maar ook wandelingen, fiets- en kanotochten behoren tot de mogelijkheden. Wellicht staat u straks oog in oog met een eland of een groep kraanvogels!

Lövsjön Herrgård staat op  een groot landgoed, direct gelegen aan het meer van Lövsjön. Op het landgoed staan een aantal traditionele Zweedse huisjes en gebouwen. De Herrgard is een smaakvol B&B hotel met veel authentieke elementen en ruime kamers, die van alle gemakken voorzien zijn.

Wij, de eigenaren van dit prachtige landgoed, zullen er alles aan doen om uw vakantie onvergetelijk te maken

 

Dalarna Outdoor AB

GPS coördinaten

N 60°32'9.5", E 14°20'50.3"

N 60°32.185", E 14°20.839"

Morn 9

SE-780 51 Dala Järna

Sweden

+46 (0) 76 779 01 07

info@dalarna-outdoor.com