Over Dalarna Outdoor

Over Dalarna Outdoor

 

Welkom bij Dalarna Outdoor! De plek waar je moet zijn voor een avontuur in de Zweedse wildernis van de provincie Dalarna!

Dalarna Outdoor is sinds 2016 actief en heeft een gevarieerd aanbod van avontuurlijke workshops, trips en programma’s. Wij proberen op deze manier een groot publiek te bereiken en zoveel mogelijk mensen met de mooie Scandinavische natuur in contact te brengen.

Alles wat we doen of aanbieden doen we in harmonie en met groot respect voor Moeder Natuur.

Dalarna Outdoor staat voor de persoonlijke aandacht die we geven, kwaliteit in wat we doen en aanbieden en voor het meegeven van een plezierige en onvergetelijke ervaring in de wildernis van Zweden. We werken dan ook in teamverband  met gemotiveerde en gekwalificeerde instructeurs.

 

Onze missie is:

We streven ernaar om de passie voor de prachtige natuur in de mensen terug te vinden tijdens onze activiteiten in de wildernis van Dalarna.

We willen onze kennis, onze ervaringen en ons enthousiasme graag met mensen delen!

Daarnaast streven wij ernaar een voorbeeld te zijn in het beschermen en respecteren van de natuur.

 

Dalarna Outdoor dankt zijn naam aan één van de mooiste provincies van Zweden, namelijk de provincie Dalarna ofwel Dalarnas Lan.

De provincie Dalarna is met zijn ongeveer 29.086 km² net zo groot als het land België, en door de bevolking van 275.823 inwoners en een bevolkingsdichtheid van 9.5 inwoners/km2 is er voldoende ruimte voor veel avontuur op alle mogelijke manieren.

De provincie Dalarna heeft een zeer gevarieerde natuur met vele oerbossen, landerijen, rivieren, meren en bergen/fjällen. Daarnaast bevinden zich er veel wildpopulaties waaronder die van elanden, wolven, beren, groot gevogelte, bevers, lynxen en nog veel meer. Dit maakt de provincie Dalarna bij uitstek een wildernis om te willen ontdekken!

In het logo van Dalarna Outdoor is een mannelijke eland afgebeeld (de koning van het woud) die op een hoge fjäll staat om zich te oriënteren.

De eland is een nieuwsgierige, slimme en sterke overlever die in harmonie staat met de natuur en gebruik maakt van zijn omgeving net zoals wij dat bij Dalarna Outdoor proberen na te streven.

Het is in het leven, zoals het logo ook weergeeft, goed om af en toe stil te staan, je te oriënteren en het moment van nu te beseffen en ervan te genieten!

 

Kom! Beleef en overleef de wildernis van de provincie Dalarna met Dalarna Outdoor AB!

Dalarna Outdoor AB

GPS coördinaten

N 60°32'9.5", E 14°20'50.3"

N 60°32.185", E 14°20.839"

Morn 9

SE-780 51 Dala Järna

Sweden

+46 (0) 76 779 01 07

info@dalarna-outdoor.com